Diensten

Consult

Ieder lichaam is uniek en elk lichaam reageert op zijn eigen manier op stress en ongezonde voeding. Samen kijken we waar het lichaam verstoringen oploopt.

Als we een afspraak hebben gemaakt, dan stuur ik je een week van te voren een vragenlijst. Deze vul je in en stuur je een aantal dagen voor de afspraak naar mij terug. Naar aanleiding van de klachtenanamnese die we tijdens de afspraak bespreken kijken we wat jouw mogelijkheden en doelen zijn en maak ik een behandelplan.

Een consult van één uur bedraagt 70,00 euro (incl. btw).

Balanstest (omega 3)

De balanstest is een vetzuurbalanstest. Deze test meet de ratio tussen omega 3 (ontstekingsremmend) en omega 6 (ontstekingsbevorderend) en ook o.a. de mentale belastbaarheid, Immuunsysteem en de soepelheid van de celwand wordt gemeten. Elke ziekte begint met een laaggradige ontsteking en groeit uit naar een serieuze klacht/ziekte. Zorgen dat je lichaam dus niet constant in de ontstekingsstand zit is een must. En aangezien de meeste mensen teveel omega 6 en te kort omega 3 binnen krijgen door het voedingspatroon van tegenwoordig zijn er dus heel veel klachten/ziektes bij de mensen. Zowel op fysiek als op mentaal niveau. Omega 3 is goed voor het hart, de hersenen (depressie) en de ogen. Maar ook dus voor de celwanden. Voedingsstoffen kunnen makkelijker de cel in en afvalstoffen de cel uit. D.m.v. deze test kan ik dus met een goed omega 3 supplement en evt andere suppletie zorgen dat een cliënt weer snel in balans is.

De complete test kost 69,00 euro (incl. btw).

TRajectondersteuning

Je loopt je gehele leven door bepaalde fases heen. Er zijn momenten waar je jouw leefstijl zou moeten aanpassen of jezelf opnieuw kunt aanpassen.

Stress en burn-out traject (599 euro)

 • 3 persoonlijke consulten (1 keer per maand)
 • Leefstijlanalyse
 • Voedingsanalyse
 • Neurotransmittertest
 • Behandelplan leefstijl en voeding
 • Ondersteunende supplementen
 • Onbeperkt persoonlijke vragen/begeleiding via de mail tijdens het traject

Overgang traject (549 euro)

 • 3 persoonlijke consulten (1 keer per maand)
 • Leefstijlanalyse
 • Voedingsanalyse
 • Behandelplan leefstijl en voeding
 • Ondersteunende supplementen
 • Onbeperkt persoonlijke vragen/ begeleiding via de mail tijdens het traject

Aanvullende diensten

Als jij alleen nieuwsgierig bent naar de status van 1 vitamine, mineraal of je vetzuurratio dan is dit ook mogelijk. De volgende testen zijn bijvoorbeeld mogelijk:

Vitamine D-test (35 euro)

Je hebt vitamine D nodig om calcium uit voeding op te nemen en voor sterke botten en tanden. Een gezonde vitamine D waarde zorgt ook voor een goed werkend immuunsysteem en een goede werking van de spieren. Met deze vitamine D test wordt je vitamine D waarde vastgesteld. Je komt direct te weten of je niveau op peil is, of dat er sprake is van een vitamine D tekort.

Thuisconsult (nieuw)

Aangezien mijn ervaring is dat bij mijn cliënten al heel veel winst te behalen valt uit een gezond voedingspatroon. Voordat er suppletie ingezet gaat worden bied ik sinds kort aan om bij gezinnen thuis te komen en het voedings- en inkooppatroon te bespreken en advies op maat te geven, zodat het hele gezin gezond kan gaan eten.

Omega 3-test (69,00 euro)

Door middel van deze test ben je op de hoogte van de waardes. Voor een goede gezondheid heeft het lichaam verschillende vetzuren nodig. Sommige van deze vetzuren kunnen door het lichaam zelf worden aangemaakt. De vetzuren die niet door het lichaam zelf kunnen worden aangemaakt worden essentieel genoemd. 

Cortisoltest (29 euro)

Ben je regelmatig snel geïrriteerd, heb je ’s avonds moeite met in slaap vallen of voel je je vaak oververmoeid? Dit zijn allemaal klachten die te maken kunnen hebben met hoge cortisolwaarden. Cortisol zorgt ervoor dat je in stressvolle situaties extra alert bent, maar op termijn kan deze verhoogde alertheid veroorzaken dat je lichaam nog maar moeilijk tot rust komt.

Wil je iets anders laten testen dan is dat uiteraard bespreekbaar. We kijken samen welke test voor jou raadzaam is.

HOE WERK IK?

Ik bied een consult aan om samen te kijken hoe we jouw leefstijl en voeding kunnen verbeteren. Dit doen we middels een uitgebreide voorbereiding, zodat we het consult zo effectief mogelijk kunnen doen.

1

We maken een afspraak voor een consult.

2

Je vult een persoonlijke vragenlijst in.

3

We bespreken samen de klachtenanamnese door.

4

Samen bepalen we jouw behandelplan.

5

We monitoren de progressie en stellen bij.