Diensten

Consult

Ieder lichaam is uniek en elk lichaam reageert op zijn eigen manier op stress en ongezonde voeding. Samen kijken we waar het lichaam verstoringen oploopt.

Als we een afspraak hebben gemaakt, dan stuur ik je een persoonlijke vragenlijst op. Vervolgens stuur je mij deze terug. Naar aanleiding van de klachtenanamnese die we tijdens de afspraak bespreken kijken we wat jouw mogelijkheden en doelen zijn en maak ik een behandelplan.

Een consult van één uur bedraagt 75,00 euro (incl. btw).

Balanstest (omega 3)

De balanstest is een vetzuurbalanstest. Deze test meet de ratio tussen omega 3 (ontstekingsremmend) en omega 6 (ontstekingsbevorderend) en ook o.a. de omega 3-index, mentale kracht, afweerwaarde en celmembraan vloeibaarheid wordt gemeten. Elke ziekte begint met een laaggradige ontsteking en groeit uit naar een serieuze klacht/ziekte. Zorgen dat je lichaam dus niet constant in de ontstekingsstand zit is een must. En aangezien de meeste mensen teveel omega 6 en te kort omega 3 binnen krijgen door het voedingspatroon van tegenwoordig zijn er dus heel veel klachten/ziektes bij de mensen. Zowel op fysiek als op mentaal niveau. Omega 3 is goed voor het hart, de hersenen (depressie) en de ogen. Maar ook dus voor de celwanden. Voedingsstoffen kunnen makkelijker de cel in en afvalstoffen de cel uit. Naar aanleiding van deze test kan iemand weer goed in balans komen. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Indien u zelf een test wilt bestellen en uitvoeren of een goede omega 3 olie wilt bestellen dan kan dat hier.

Aanvullende diensten

Als jij alleen nieuwsgierig bent naar de status van 1 vitamine, mineraal of je vetzuurratio dan is dit ook mogelijk. De volgende testen zijn bijvoorbeeld mogelijk:

Vitamine D-test

Je hebt vitamine D nodig om calcium uit de voeding op te nemen en voor sterke botten en tanden te zorgen. Een gezonde vitamine D waarde zorgt ook voor een goed werkend immuunsysteem, betere gemoedstoestand en een goede werking van de spieren. Met deze vitamine D-test wordt je vitamine D waarde vastgesteld. Met volwaardige natuurlijk vitamine D suppletie kunnen we dan de waarde op peil brengen.

Presentaties

Om een indruk te hebben over mijn werk en hoe het menselijk lichaam verstoringen oploopt geef ik presentaties. De presentaties worden gehouden op de Dracht 26 in Grootebroek. Dit is een leerzame avond en het is de bedoeling om een interactie met de gasten te hebben zodat iedereen meer kennis krijgt over hoe verstoringen in het lichaam veroorzaakt zijn. En dat er mogelijkheden zijn om dit te herstellen. Deze avonden zijn van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur. De eerstkomende avond is op 27 september. Kosten zijn 5 euro. Koffie, thee, water en iets lekkers staan voor u klaar. Voor opgave kunt u mij bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Ook voor bedrijven kan ik de presentatie op locatie verzorgen. Zo kan een heel bedrijf werken aan een betere persoonlijke gezondheid en ziekteverzuim voorkomen en de medewerkers energieker laten worden zodat het gehele bedrijf gezonder wordt. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Thuisconsult 

Aangezien mijn ervaring is dat bij mijn cliënten al veel winst te behalen valt uit een gezond voedingspatroon, en dat men vaak denkt dat iets gezond is maar er betere alternatieven zijn, bied ik ook aan om bij gezinnen thuis te komen en het voedings-en inkooppatroon te bespreken en advies op maat te geven, zodat het hele gezin gezond kan gaan eten. We zijn dan op de plek waar alles gebeurd en kan ik terplekke advies en alternatieven adviseren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ik kom bij u thuis. 

Wil je iets anders laten testen dan is dat uiteraard bespreekbaar. We kijken samen welke test voor jou raadzaam is.

HOE WERK IK?

Ik bied een consult aan om samen te kijken hoe we jouw leefstijl en voeding kunnen verbeteren. Dit doen we middels een uitgebreide voorbereiding, zodat we het consult zo effectief mogelijk kunnen doen.

1

We maken een afspraak voor een consult.

2

Je vult een persoonlijke vragenlijst in.

3

We bespreken samen de klachtenanamnese door.

4

Samen bepalen we jouw behandelplan.

5

We monitoren de progressie en stellen bij.